کميته امر به معروف
بازرسي و شکايات
ستاد انتخابات ملاير
فرمانداري ملاير
اقتصاد مقاومتي

خبرنامه
 
لطفا Email خود را وارد نماييد
 
عضویت         لغو عضویت
 
عضویت
 
 
 
آمار بازدید
 
مهمانان حاضر در سایت: 1
امروز: 45
هفته جاری: 1518
ماه جاری: 43158
تاکنون: 1532455
 
 
 
همشهریان ارجمند: جهت ملاقات حضوری با معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر می توانید از ساعت 9 الی 12 روزهای دوشنبه هر هفته، به فرمانداری ویژه شهرستان ملایر مراجعه و جهت دریافت مشاوره و تنظیم وقت قبلی با شماره تماس های 33348000 الی 33348004 (داخلی دفتر فرماندار) تماس حاصل فرمایید.

(GMT) / (Tehran) 

 

 
 »  اخبار  »  اجتماعي  »  سالانه يک‌هزار تُن گوشت بوقلمون در همدان توليد مي‌شود
  • رييس سازمان جهاد کشاورزي همدان در ملاير گفت: سال گذشته يک‌هزار تُن گوشت بوقلمون در 14 واحد پرورش بوقلمون در اين استان توليد شد که درصدد افزايش 2 برابري اين ميزان توليد هستيم.
  • به گزارش روابط عمومي فرمانداري به نقل از ايرنا، منصور رضواني جلال روز دوشنبه در حاشيه آغاز عمليات اجرايي طرح توليد گوشت بوقلمون 20 هزار قطعه‌اي ملاير در گفت و گو با ايرنا افزود: در 6 ماهه نخست امسال 600 تُن گوشت بوقلمون در اين استان توليد شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزايش توليد داشتيم.

    وي بيان کرد: در حال حاضر 14 واحد توليد و پرورش بوقلمون در استان همدان در دست اجرا داريم که پيش‌بيني مي‌شود با بهره‌برداري از اين واحدها در 2 سال آينده ميزان توليد گوشت بوقلمون به بيش از 2 هزار تُن برسد.

    رييس سازمان جهاد کشاورزي همدان ادامه داد: سالانه بيش از 68 هزار قطعه بوقلمون در استان همدان در 14 واحد پرورش بوقلمون توليد مي‌شود.

    رضواني جلال گفت: در حال حاضر طرح تبديل واحدهاي طيور گوشتي و ساير ماکيان را در دست اجرا داريم که علاقه‌مندان مي‌توانند واحد خود را به توليد بوقلمون تبديل کنند.

    وي اظهار داشت: اين يک راه ميان‌بُر است که فعاليت واحد موجود خود را تغيير داده و نسبت به توليد گوشت بوقلمون اقدام کنند.

    رييس سازمان جهاد کشاورزي همدان افزود: تسهيلات بر اساس ظرفيت واحد توليدي با حداقل 2 هزار و 500 قطعه و حداکثر 2 هزار قطعه اعطا مي‌شود که تمام تلاش ما ترويج پرورش بوقلمون در استان است.

    رضواني جلال گفت: در حال حاضر شرايط مساعد، امکانات و زيرساخت‌هاي لازم براي توليد و پرورش بوقلمون مهيا است و به دنبال جذب سرمايه‌گذار هستيم.

    وي سرانه مصرف گوشت بوقلمون در استان و کشور را 350 گرم عنوان کرد و افزود: ميانگين مصرف گوشت بوقلمون در جهان يک کيلوگرم است که با بهره‌برداري از واحدهاي در دست احداث ميزان سرانه در استان در حال افزايش است.

    رييس سازمان جهاد کشاورزي همدان با اشاره به اجراي طرح توليد بوقلمون گوشتي 20 هزار قطعه‌اي در ملاير گفت: ويژگي‌هاي اين طرح زنجيره‌اي بودن آن است تا با توليد جوجه، بوقلمون مادري، کشتارگاه و صنايع تبديلي بتوانيم به داخل و خارج کشور صادرات داشته باشيم.

    طرح توليد بوقلمون گوشتي 20 هزار قطعه‌اي در 6 مرحله روز دوشنبه در شهرستان ملاير آغاز شد که براي کل مجموعه 60 ميليارد تومان هزينه خواهد شد و براي 300 نفر اشتغال مستقيم ايجاد مي‌شود.

     

    عکس های مرتبط
      
                         
     
     ارسال به دوستان  |   | دیدگاه شما | 0 نظر   تعداد بازدیدکنندگان این صفحه : 59
    بازگشت
     

     
        
     

    سایت استانداری همدان  |   ارتباط با ما  |   جستجو  |   RSS

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به استانداری همدان می باشد.
    استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.